Za Profesionalne Korisnike
Draker 10.2 - insekticid širokog spektra dejstva

Insekticid Draker 10.2 je potpuno nov i inovatovan proizvod na našem tržištu. Radi se o mikroinkaspuliranom rpeparatu sa 2 aktivne materije (tetrametrin i cipermetrin) i sinergistom piperoniol-butoksidom. Preparat deluje na sledeći način:

Korak 1:Inicijalno dejstvo drakera je je povezano sa aktivnim sastojcima (tetrametrin i pbo) koji deluju odmah nakon kontakta. Trovanje nastaje odmah i dolazi do takozvanog knock down efekta. Ostatak insekta beži sa tretiranih površina (efekat na Ravnim površinama).

Korak 2:Mikrokapsule sadrže cipermetrin tako da insekti koji su u dodiru sa mikrokapsulama zadržavaju na svojim delovima tela aktivne sastojke i aktivni sastojci se apsorbuju (rezidualno dejstvo). Kada se insekti vrate u svoje skrovište prenose fizičkim kontaktom na druge insekte i ovaj efekat (domino efekat) omogućava da i ineskti koji nisu imali dodir sa tretiranom površinom budu pogođeni.

Preparat pokazuje odlično dejstvo na sve gmižuće inskete, kako na uobičajne štetočine (buba švabe, buba rusi, mravi, buve, krpelji, stenice), tako i na ostale inskete koji se povremeno pojavljuju i smetaju svojim prisustvom (uholaže, vatrne stenice, smrdibube...).

Preparat takođe pokazuje odlično dejstvo i na leteće inskete (muve, komarci, ose), i to tretiranjem površina sa kojima insekti dolaze u kontakt (zidovi objekata, ramovi prozora i vrata, zelene površine i rastinje...)

pakovanje: 1 litar i 50 ml

Draker 10.2
Draker 10.2
Dinamika i dejstvo mikrokapsula
Draker - Inovativni insekticid